Greška
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_podcastmanager, 1

Troje mrtvih u saobraćajnoj nesreći u Bos.Krupi

U Bosanskoj Krupi, na putu Bosanska Krupa – Bosanska Otoka(mjesto Stegarić), sinoć oko 20,00 sati, desila se saobraćajna nezgoda sa smrtnim posljedicama. Za naš medij govorio je Ale Šiljdedić, portparom MUP-s USK, koji je naveo detalje nesreće. Oko 20 sati na magistralnom put M14, mjesto Stagarić, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva vozila i to Audi A3, slovenskih registarskih oznaka i kombi vozilo bh.registarskih oznaka.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi u vozilu marke Audi smrtno su stradala tri lica. Radi se o dvadesetosmogodišnjem muškarcu iz Bihaća, dvadesetdvogodišnjem muškarcu iz Kozarske Dubice i dvadesetšestogodišnjoj ženskoj osobi iz Bihaća. U kombi vozilu, teške tjelesne povrede zadobila je jedna 40-godišnja muška osoba i 11-godišnji dječak iz Bosanske Krupe, dok je lakše tjelesne povrede zadobilo 48-godišnje muško lice iz Bosanske Krupe. Pripadnici policije, sektor kriminalističke policije i kantonalni tužilac izvršili su uviđaj na licu mjesta. Konstatacija je da je uzrok saobraćajne nezgode neprilagođena brzina uslovima i stanju puta od strane vozača Audija A3, a sam uviđaj je obavljen jutros do 2.30h. U vremenskom periodu od 20h, od kad se dogodila saobraćajna nesreća do jutros u 04:20h , zbog potreba vršenja uviđaja i uklanjana vozila sa kolovoza, saobraćaj na ovoj dionici puta bio je u potpunosti obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima. Danas u toku dana zakazana je obdukcija preminulih, a biće izvršeno i potrebno vještanje, kako vozila tako i sva druga potrebna vještačenja, kako bi se u potpunosti dokumentovalo ovo djelo, koje nažalost ima tri mrtva, dvoje teže povrijeđenih i jedno lakše povrijeđeno lice '' – istakao je Šiljdedić.

Smrtno stradala lica su prevežena na odjel patalogije u Kantonalnu bolnicu Bihać, lica sa teškim tjelesnim povredama su zadržana u Kantonalnoj bolnici, dok je lice sa lakšim tjelesnim povredama pušteno kući.

RadioBK

Ocijeni
(1 Glasaj)
Čitano 223 puta

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 351 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Mart 2013 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda