Nešto iza 18 sati završena je XXI sjednica Općinskog vijeća Bosanska Krupa na čijem dnevnom redu je bilo osamnaest tačaka.Ovaj put dnevni red su mahom činili godišnji i kvartalni izvještaji kako o Budžetu Općine Bosanska Krupa tako i izvještaji javnih ustanova Centra za kulturu,obrazovanje i informisanje i Centra za socijalni rad.

XXI sov

Izletište „Točak“ u mjesnoj zajednici Pištaline polako dobija uređeni parkovni mobilijar i namjenu,a koji će biti mjesto gdje će prvenstveno Pištaljnjani,ali i njihovi gosti, moći,na jednom mjestu okupiti se,družiti i uživati u prelijepoj prirodi.

Izletiste1

Izletiste2

JU MSŠ „Safet Krupić“ Bosanska Krupa, 9. maja obilježila je Dan škole. Tom prilikom, uz prigodan program, pohvalili su učenike i mentore koji su učestvovali u školskim i općinskim takmičenjima, a koji su ostvarili zapažene rezultate. Pored učenika i profesora, tog dana su ugostili i profesore iz istanbulske srednje škole “KADIKOJ“ koja je po zastupljenosti određenih zanimanja, u svom radu i programu, slična MSŠ „Safet Krupić“ .

-Pored ostalih, razgovarali smo i družili se sa profesorom Mustafom Ozbašom, koji je izrazio želju da sa našom školom uspostavi bratski odnos, te da u budućnosti sarađujemo i posjećujemo jedni druge.Gosti iz Turske su posebno interesovanje pokazali za tekstilnu struku, navodeći da je ta struka zastupljena i u njihovoj školi, te su naglasili da su spremni u budućnosti sarađivati sa našim predavačima- navodi se u informaciji MSŠ „Safet Krupić“.

 

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 611 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda