NK „Sloga“ uz pomoć prijatelja sinoć je na stadionu SRC “Bare“ održala sportsko-kulturnu manifestaciju „Reci da za djecu Bosanske Otoke“.

Reci DA

 

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 12,00 sati Bos.Krupa ul.Unska saobraćajna nesreća -sudar dva put.motornog vozila.Dva lica zadobila lakše tjelesne povrede.Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 18,45 sati Bos.Krupa Trg Alije Izetbegovića narušavanje javnog reda i mira - prosijačenjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

- Vatrogasna jedinica izvještava da proteklom periodu nije imala intervencija ni dojava o požaru.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 5 6 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” nije bilo upućenih lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka  vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas od 10,00 do 11,00 sati prekid u isporuci vode u ul.Aleja zlatnih ljiljana Radovi na vodovodnoj mreži.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci električne energije.

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvijao po redu vožnje.

 

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju. Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 06,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 7 C , vlažnost zraka 69,7% dok je vodostaj rijeke Une iznosio 33 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 168 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Novembar 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda