Vi pitate načelnik općine odgovara Srijeda 16.maj 2012.godine od 16 sati Tematska emisija posvećena najnovijoj inicijativi za izgradnju toplane u Bosanskoj Krupi ali i svim drugim aktuelnim projektima koji se realizuju na području općine Bosanska Krupa. Sva pitanja vezana za izgradnju toplane u Bosanskoj Krupi i pitanja vezana za druge infrastrukturne projekte možete slati na e mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., zatim preko kontakt forme na stranici www.radiobk.net, na fax 037 471 111 ili lično donijeti u prostorije Radija Bosanska Krupa. Na sva Vaša pitanja koja u redakciju radija stignu do utorka , 15.maja u 14 sati odgovorit će općinski načelnik Armin Halitović Vi pitate načelnik općine odgovara ,srijeda 16 maj 2012.godine od 16 sati.
Općinsko takmičenje u streljaštvu za invalidna lica održano je prošlog petka u organizaciji Saveza za sport i rekreaciju invalidnih lica 511 Bosanska Krupa.U ženskoj konkurenciji najbolja je bila Azra Kurtović sa osvojenih 147 bodova,drugo mjesto pripalo je Esadi Bešić sa 126 bodova,dok je 86 bodova bilo dovoljno Manoni Ibrahimović koja je uzela treće mjesto. U muškoj kategoriji prvi je bio Remzo Bešić sa 141 bodom,drugi Hasan Kovačević sa 135 bodova ,dok je sa osvojenih 128 bodova treće mjesto pripalo Sejadu Duranoviću. Već idućeg dana u Sanskom Mostu je održano Kantonalno takmičenje u streljaštvu gdje je naša ženska ekipa Saveza za sport i rekreaciju 511 Bosanska Krupa zauzela prvo mjesto i tako se plasirala na državno takmičenje. Sve čestitke
„2.bosanskokrupska Čorbarijada – Šujnovac – Bosanska Krupa 19.maja 2012.godine Tačno godinu dana poslije otvaranja izletišta Šujnovac i prve Čorbarijade, Općina Bosanska Krupa i ŠPD“Unsko sanske šume“ organizuju cjelodnevno druženje gradana bosanskokrupske općine i njihovih gostiju . Provedite ugodne trenutke uz takmičare na „Čorbarijadi 2012“ i muziku „Tambura sa Une“ te ostale prigodne sadržaje i iznenadjenja koja Vas čekaju. Manifestacija počinje paljenjem vatri već od 8 sati a takmičarski dio na Čorbarijadi traje od 10 do 13 sati kada će se proglasiti ovogodišnji pobjednici. Za sve posjetioce biće obezbjedjen i besplatan vojnički grah te prostor za osvježenje i odmor i zabavni program do večernjih sati. Provedite dan u prirodi i prisustvujte 2.bosanskokrupskoj Čorbarijadi ,budite dio manifestacije koja treba postati prepoznatljiva i van Bosanske Krupe. Subota ,19.maj već od 8 sati kod Šumarske kuće u Šujnovcu. Pozivaju se svi svi zainteresirani gradjani koji su majstori u spremanju bilo kakve vrste čorbe da se prijave za takmičenje na 2.bosanskokrupskoj Čorbarijadi . Prijave za takmičenje se vrše kod Huse Durakovića te na samom mjestu takmičenja ,kod Šumarske kuće Šujnovac a na isti način se prijavljuju i registrovane radnje za prodaju osvježavajućih pića i sladoleda Ekipe za Čorbarijadu mogu imati neograničen broj članova od kojih će tri člana učestvovati u spravljanju čorbe . Svaka ekipa mora imati prigodno ime i jedoobrazne majice. Pobjednike će odrediti stručni žiri a za tri najuspješnije ekipe obezbjedjene su prigodne nagrade . Ekipa pobjednica sa prve Čorbarijade 2011 godine može učestvovati samo van konkurencije ! Takmičenje će se održati u subotu 19.maja kod Šumarske kuće Šujnovac.

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 468 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda