Prijavi se na javni poziv Omladinske banke

četvrtak, 23 April 2020 12:56

U Bosanskoj Krupi u toku je poziv za projekte Omladinske banke Bosanska Krupa, koja svake godine pomjeri neke nove granice aktivizma i volonterizma i osvjetla obraz Bosanske Krupe.

Kao i prethodnih godina, u saradnji s Općinom Bosanska Krupa, Omladinska Banka BK malim projektima i mikrozbiznisima nudi 23.000KM te priliku da svoje ideje i zamisli predoče u djelo.

Edina Hadžipašić, jedna od koordinatorica Omladinske banke Bosanska Krupa ističe da i ove godine očekuju veliki broj projekata od društvene važnosti i kao i prethodnih godina, mnogo kvalitetnih prijedloga i aktivnih mladih ljudi, koji su ovu Omladinsku banku i stavili na tron Federacije po odrađenim projektima, nekoliko godina zaredom, a prošle godine ispisali još jednu pobjedu, gdje su pretekli dugogodišnjeg konkurenta, Bosanski Novi i tako postali najbolja Omladinska banka u BiH.

Mogućnosti su velike. Sve što trebate jeste oformiti tim od najmanje troje ljudi, da ste svi od 17 do 35 godina starosti, da imate super ideje i želju za radom te poboljšanjem kvalitete lokalne zajednice i da projekt predate na vrijeme, do 30.04.2020.godine.

I prijava je jednostavna. Na web platformi lonac.pro trebate se registrirati, svoj tim pozvati u jednu projektnu aplikaciju i i nakon toga pričekati da evaluacijski tim razmotri sve kvalitetne prijedloge.

No, prvo posjetite fejsbuk stranicu Omladinske banke Bosanska Krupa. Javite se koordinatorima, pitajte šta vas zanima. Iako je lako prijaviti se na projekt, možda vam male smjernice već iskusnih koordinatora mogu osigurati veće mogućnosti da baš vaš projekt bude odobren.

''Želiš nekog da te pogura? Tu su BEZštelne prilike za projekte mikrobiznisa mladih'', kažu iz Omladinske banke BiH, a vaše je samo da svoje dobre ideje predstavite, dobijete podršku za njih i realizirate kao savjesni, odgovorni i aktivni građani naše općine.

Sretno!

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 612 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1644 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa