P O Z I V privrednim subjektima u Bosanskoj Krupi

četvrtak, 09 April 2020 09:45
Oćina Bosanska Krupa Oćina Bosanska Krupa

P O Z I V

privrednim subjektima u Bosanskoj Krupi

 

Općina Bosanska Krupa, u skladu sa Odlukom o proglašenju stanja nesreće uzrokovano pojavom koronavirusa na području općine Bosanska Krupa, poziva sve privredne subjekte s područja općine koji su od 16. 3. 2020. godine privremeno odjavili svoje radnike ili namjeravaju to učiniti, da o tome odmah informišu organ uprave putem mail-ova:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Informacija o odjavi radnika treba da sadrži naziv firme, broj radnika i datum odjave. Poželjno je navesti i period trajanja odjave ukoliko je poznat.

 

Na osnovu tih podataka Općina Bosanska Krupa će kreirati poseban registar odjavljenih radnika na osnovu kojeg će provoditi programe podrške poslovnim subjektima.

 

Kabinet načelnika Općine Bosanska Krupa

Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 116 puta

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 664 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa