Koncert za pamćenje: Parni valjak u Bihaću nakon 20 godina

četvrtak, 09 Februar 2017 09:29

Nakon dugogodišnje saradnje ,sa grupom Parni valjak , razvijenih poslovnih i prijateljskih odnosa d.o.o.Stage Art je predložio grupi Parni valjak da obilježi svojih 40.generacija postojanja i 20.godina od zadnjeg koncerta u Bihaću koji se i tada desio u sportskoj dvorani Luke

Cover-FB-Parni-valjak

Koncert koji je tad odsviran vrhunski na najboljim  tehničkim uslovima tog vremena i video snimanje  RTV USK-a  reemitiran  je desetine puta kao jedan od najboljih koncerata iz tog vremena koji se ikad desio u ovom dijelu Bosne i Hercegovine .Mnogi koncerti su se desili  u međuvremenu  , tehnika je napredovala ali su priče o tom koncertu uvijek zaustavljale dah. Kao da je bilo juče onaj ko¨ vrijedi ne blijedi samo  raste u očima onih koji ih vole i poštuju njihov rad. Novi albumi novi hitovi , veliki koncerti ,velika tehnika , i ponovni vrh jugoistočne Evrope po koncertnom izražaju , energiji ,hitovima i  tehničkim preduvjetima  koji su razlog da za nekog kažemo da je najbolji u svom poslu.Bosanci vole reći nema šuplje, sve je istina  kad oni nastupaju , govori o neponovljivim dijelovima koji se mogu samo uživo doživjeti na koncertu Parnog valjka.

I evo ih ponovno kod nas  na Unsko sanskom  kantonu u gradu Bihaću i u sklopu projekta Winter Story da  uljepšaju tešku polarnu zimu koja polako odmiče , da donesu lijepe trenutke , podsjete one koji su se uz njih zaljubili da je ljubav vječna uz Parni valjak  O grupi Parni Valjak  je suvišno govoriti  postoje  više od 40.godina  a za vrijeme postojanja  izdali su desetine albuma i kompilacija  stotine hitova  i osvojili prestižne nagrade  što se vidi i kroz pjesmu Opet se smijem.

PARNI  VALJAK  Bihać sportska dvorana Luke , subota 25.02.2017.g. u 20 h

Cijena ulaznica:  

  • Jedinstvena cijena: 15,00 KM
  • FAN PIT  ispred bine: 20,00 KM

Prodajna mjesta:

  • Bihać -Sportska dvorana Luke ,
  • Bihać -Ispred Nacionalnog parka „ Una „ ( ili stari naziv kod sata ) ,
  • Media group PC Bingo ,Turistička agencija Mix Comerce , Irish pub, Friends  pub,
  • Bos.Krupa -. Radio Bosanska Krupa  i  Krupaturist Bosanska Krupa
  • Cazin - Foto – knjižara DINO Cazin , Bingo poslovni centar
  • Radio Velika Kladuša

VIP ulaznice se  mogu rezervirati po broju stola i nacrtu   ali se moraju uplatiti u roku 24 sata koliko vrijedi rezervacija .

Najbolji muzički tehnički spektakl koji možete vidjeti na prostoru južne Evrope Veliki koncert prati i velika profesionalna tehnika  što omogućuje evropski ugođaj na koncertu .

Grijanje dvorane  Luke obezbjeđeno standardnim grijanjem i topovima za grijanje .

Izvor: Stage art

 

Zadnji put promjenjen četvrtak, 09 Februar 2017 09:55
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 8376 puta

Medij

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 288 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Juli 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda