Sports

 

Novogodišnja noć u Bosanskoj Krupi protekla je bez problemai u dobrom rasploženju a posebno lijepobilo je u pješačkoj zoni gdje se oko ponoći okupio do sada najveći broj krupljana i njihovih prijatelja koji su za doček Nove godine izabrali Bosansku Krupu.Okupljeno mnoštvo zabavljale su rok i popgrupe Evolucija, Storija i Javni nered te tamburaški orkestar Tambure sa Une.Tačno u ponoć uz vatrometsa Staroga grada Novu godinuje čestitao općinski načelnik Armin Halitović. Inače pored organizovanog dočeka na otvorenom 2012. godina je svečano dočekana i u većini ugostiteljskih objekatagdje se opraštalo od stare i radovalo dolasku nove godine do ranih jutarnjih sati.

Prema informacijama iz dežurnih službi u Bosanskoj Krupitokom novogodišnje noći nije bilo značajnijih intervencija.Policijska stanica zabilježila je jedno narušavanje javnog reda i mira koje nije povezano sa dočekom Nove godine.Nije bilo prijavljenih vršenja krivičnih djela niti saobraćajnih nezgoda na putevima na području bosanskokrupske općine.Hitna služba Doma zdravlja zbrinula je jednog pacjenta koji je zadobio lakše povrede od pirotehničkih sredstava a vatrogasci su cijelu noć proveli izvršavajući redovne poslove i zadatke i nisu imali vanrednih intervencija.

 

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 231 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Oktobar 2017 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda