Mauris tincidunt euismod

Iako je tek postao punoljetan Eman Šertović je prošao i prolazi malo više nego njegovi vršnjaci.Tako to i biva kada imaš san kao što ga ima i Eman,a to je postati NBA košarkaš.Ogromna odricanja,trud i zalaganja uz podršku i neizmjernu ljubav onih koji su hiljadama kilometara daleko od njega jedina je  formula po kojoj ovaj momak radi i jedina po kojoj se u životu uspijeva.

Eman1

 

12

Eman2

- Policijska stanica  Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 18,05 sati,Bos.Krupa ul.Dana nezavisnosti, narušavanje javnog reda i mira fizičkim napadom od strane 1 lica na drugo lice. Prekršajni nalog na 1 lice.

- Vatrogasna jedinica  izvještava da  je u proteklom periodu  bila dojava o požaru u 12,30 sati požar niskog raslinja u Zalinu.Požar ugašen u 13,25 sati.

- Hitna  služba  Doma  zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u proteklom periodu  pregledala 33  pacijenata, za  KB “Dr.I.Ljubijankić” je  upućeno 6 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava  da  je  isporuka    vode  u  proteklom periodu  na području općine zadovoljavajuća.Danas od 09,00 do 14,30 sati prekid u isporuci vode u naseljima Šabići  i Veliki Badić i od 10,00 do 13,00 u naseljima Mustelji i Valiki Badić,Sanacija kvara na  vodovodnoj mreži.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća.  

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija  po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po  suhim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 17 C , vlažnost zraka 80% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 15 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 556 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Februar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda