Mauris tincidunt euismod

Kao i svake godine još od davne 1998.  u Bosanskoj Krupi kolektiv „Vagabondi di pache“  odnosno  „Skitnice od mira“  iz Italije organizuju mnogobrojne aktivnosti za djecu u sklopu Ljetne škole. 

Ljetna skola

- Policijska stanica  Bos.Krupa obavještava da u proteklom periodu nisu zabilježena narušavanja JRiM, SN kao ni izvršenje KD-a.

 

- Vatrogasna jedinica  izvještava da  je u proteklom periodu  nije bilo dojava o požarima.

 

- Hitna  služba  Doma  zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u proteklom periodu  pregledala  45  pacijenata, za  KB “Dr.I.Ljubijankić” je  upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

 

- JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava  da  je  isporuka    vode  u  proteklom periodu  na području općine zadovoljavajuća.

Danas nema planiranih prekida u isporuci vode na Općini Bosanska Krupa.

 

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća.  Nismo dobili informaciju o mogućim   planskim radovima i  prekidima  u isporuci električne energije na Općini Bosanska Krupa.

 

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija  po redu vožnje.

 

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po  suhim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 19 C , vlažnost zraka 56% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 17 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 293 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Februar 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda