Mauris tincidunt euismod

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

05.05. u 21,30 sati Mali Radić saobraćajna nezgoda sudar put.motorna vozila sa NN vozilom.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Nakon pronalaska NN vozila biće preduzete zakonom propisane mjere i radnje.

06.05.u 11,45 sati Bos.Krupa ul.Sokak saobraćajna nazgoda vozač mopeda izgubio kontrolu nad istim uslijed neprilagođene brzine i pao.1 lice zadobilo lakše tjelesne povrede . Materijalna šteta.Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

U 15,30 sati na putu M-14 ul. Čaršija saobraćajna nezgoda - sudar motocikla i put.motornog vozila.1 lice zadobilo teže tjelesne povrede.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Nakon kompletiranja predmeta izvještaj kantonalnom tužilaštvu.

- Vatrogasna jedinica izvještava da u proteklom periodu nije imala intervenicija niti dojava o požaru.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 1 5 2  pacijenata za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 1 8 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka  vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.Danas nema prekida u isporuci vode.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema prekida u isporuci električne energije.

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po mokrim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 11 C , vlažnost zraka 56,9% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 86 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 476 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda