Mauris tincidunt euismod

Sinoć je u Maloj sali Doma kulture na možda nama neuobičajen način političkog djelovanja u Bos.Krupi održana predsjednička debata dva kandidata za predsjednika općinske organizacije SDP za kojeg će se izbori održati u nedjelju 14.maja.

SDP2

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 20,15 sati Podvran na putu M-14 saobraćajna nezgoda - slijetanje put.motorna vozila s kolovoza i udar u saobraćajni znak.1 lice zadobilo teže tjelesne povrede.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 15,00 sati Perna prijava pronalska NUS-a MB granata.Patrola izašla na lice mjesta i obilježila NUS te obavjestila Civilnu zaštitu koja će izvršiti uklanjanje i uništavanje pronađenog NUS-a.

U Bos.Krupi Dolovi pronađen NUS pancirno probojno zrno 76 mm koje je pruzeto od pronalazača i ostavljeno u skladište te obavještena Civilna zaštita koja će izvršiti uništavanje pronađenog NUS-a.

- Vatrogasna jedinica izvještava da u proteklom periodu nije imala intervenicija niti dojava o požaru.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 3 5  pacijenata za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 5 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka  vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 07,30 do 10,00 sati prekid u isporuci vode u Bos.Otoci ul.Novo naselje.Radovi na mreži.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema prekida u isporuci električne energije.

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po mjestimično vlažnim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 10 C , vlažnost zraka 51% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 84 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 393 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Decembar 2015 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda