Mauris tincidunt euismod

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 04,00 sati Bos.Otoka ul.Otočkog bataljona saobraćajna nezgoda - sudar NN vozila i vozača i put.motorno vozila.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.nakon pronalaska NN vozila i vozača biće preduzete zakonom propisane mjere i radnje.

U 15,20 sati Podvran na putu M-14 saobraćajna nezgoda - sudar dva put.motorna vozila.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

- Vatrogasna jedinica izvještava da u proteklom periodu nije imala intervenicija niti dojava o požaru.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 2 9  pacijenata za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 4 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka  vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema prekida u isporuci vode.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema prekida u isporuci električne energije.

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po mokrim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 8 C , vlažnost zraka 82,2% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 87 cm (NV).

Prvi je mrežu gostiju načeo Emir Hasanović u desetoj minuti što je bio i rezultat prvog dijela igre.U 52. minuti Nurija Hasanagić povisio je na 2:0 da bi deset minuta kasnije Amar Muzafer svojim golom donio veliku prednost za domaćina.Počasni gol za ekipu iz Bužima dao je Anes Nanić u 72. minuti.

Separator3

Nakon 22 odigrana kola na tabeli II NL BiH grupa „Zapad“ vodeća je ekipa NK“Iskra“ iz Bugojna sa 46 bodovaispred NK“Krajina“ iz Cazina koja ima 41 bodova.NK“Sloga“ je sedma sa 22 boda,dok je NK“Brastvo“ deveto sa 20 bodova.

Separator3

U okviru 22.kola II NL BiH grupa „Zapad“ oba kluba sa područja općine Bos.Krupa slavili pobjede.NK“Sloga“ je na stadionu „Bare“ sa 3:0 savladala ekipu NK“Vlašić“ iz Turbeta.Slogu je u vodstvo pogotkom u 9. minuti doveo Jasmin Kadić i tako se otišlo na odmor. U drugom dijelu Tarik Komić pogotkom u 65.minuti udvostručio je prednost ,a do konačnog rezultata 3:0 samo minut kasnije , Sloga je došla preko Sulejmana Dekanovića u 66.minuti.

Emir Sedić

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 458 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda