Članak je filtriran: Juni 2022

Danas se u našoj zemlji očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost uz visoke temperature.

 

Poslijepodne u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom. Vjetar slab jugozapadni.

Na sjeveru Bosne vjetar prije podne sjeverni i sjeverozapadni, a poslije podne u skretanju na istočni. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 27, a dnevna od 33 do 39 stepeni.

Izvor: FHMZ
Izvor: FHMZ

U Sarajevu će biti sunčano vrijeme dok je poslijepodne moguć lokalni pljusak. Jutarnja temperatura oko 21, a dnevna oko 35 stepeni.

Sutra (petak) očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 18 do 24, na jugu do 26, a dnevna od 34 do 40 stepeni, a slično vrijeme bit će i u subotu. U nedjelju se također očekuju visoke temperature, ali uz povećanu oblačnost.

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE

Zemljotres jačine 4,8 po Richteru osjetio se jutros širom Bosne i Hercegovine, a zabilježen je u 8 sati i 7 minuta.

Prema informacijama kojima raspolaže EMSC, epicentar zemljotresa je 10 kilometara od Širokom Brijega na dubini pet kilometara.

Prema svjedočenjima građana zemljotres se osjetio u Mostaru, Širokom Brijegu, Grudama i većini drugih mjesta u Hercegovini, ali i na području Bosne.

"Treslo je dugo". Možda dvadesetak sekundi", pišu građani iz Širokog Brijega.

Neki dodaju da se inventar u kući jako zaljuljao.

"Kratko je trajalo, ali me probudilo". "Bio sam u krevetu, probudilo me". "Zaljuljala mi se šalica kave", pišu Mostarci.

Kako javljaju korisnici Twittera, zemljotres se osjetio i u Makarskoj, Tučepima, Pločama kao i drugim mjestila u Hrvatskoj te i na crnogorskom primorju.

(KLIX)

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
četvrtak, 30 Juni 2022 06:12

Servisne informacije za dan 30.06.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 29.06. u 16.30 sati , desila se saobraćajna nezgoda u Bosanskoj Krupi Ul.Unska od strane vozača mopeda koji je izazvan skretanjem u lijevo i padom pri čemu je zadobio LTP, ukazana mu medicinska pomoć, te će istom biti uručen prekršajni nalog.

Dana, 29.06. u 22.15 sati , desila se saobraćajna nezgoda u Bosanskoj Krupi Ul.Unska gdje su učestvovala 2 putnička vozila, te pri čemu je 1 vozač i 1 putnik zadobio LTP, vozaču koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu uručen je prekršajni nalog.

 

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 29 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 6 lica. 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća.

Danas planski prekidi u isporuci vode i to:

-07.00 – 10.00 sati, Ul. Bihaćka, sanacija kvara.

-07.00 – 15.00 sati, Ćojluk, radovi na mreži.

-08.00 – 09.00 sati, radovi na mreži

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po trenutno suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 24°C , vlažnost zraka 67% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 30 cm, u Bosanskoj Otoci 78 cm (NV).

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE

Cijenjeni sugrađani, poštovani slušaoci Radija Bosanska Krupa u cilju nastavka informisanja javnosti po pitanju aktualne situacije u Radiju Bosanska Krupa ,o čemu smo vas informisali u svom saopćenju od ponedjeljka, 27.juna, želimo iznijeti sljedeće:

Na sastanak kojeg su sazvali uposlenici Radija ,a koji je bio zakazan juče u 17 sati odazvali su se ispred osnivača Predsjedavajući Gradskog vijeća Bosanska Krupa Alen Lipovača i Gradonačelnik Armin Halitović, dok medju radnike nije došao niti jedan član ni Skupštine Radija niti Nadzornog odbora. Jedni su morali doktoru,drugi su imali kolektivni izlet sa djecom, treći su rekli da imaju važnija posla, a neki od njih, poput predsjednika Nadzornog odbora Hasana Komića radnicima je čak prijetio tužilaštvom.

Na sastanku pravnu pomoć radnicima pružila je advokatska kancelarija Amira Ezića.

Iako, kako smo rekli, sastanku nisu prisustvovali oni koji su nam trebali objasniti razloge donešenih odluka mi smo predstavnike osnivača,predsjedavajućeg Lipovaču i gradonačelnika Halitovića, upoznali sa svim protuzakonitim radnjama koje su počinjene od petka,17.juna na Konstituirajućoj i Prvoj radnoj sjednici Nadzornog odbora.

U tom smislu uposlenici naše medijske kuće su formulisali svoj zahtjev kojeg danas upućujemo članovima Nadzornog odbora, a Skupštini društva, Predsjedavajućem Gradskog vijeća i Gradonačelniku isti ćemo dostaviti na znanje.

Kako bi javnost bila upoznata sa našim zahtjevom u nastavku ga donosimo u cjelosti, adresiranog Nadzornom odboru:

„ U cilju prevazilaženja situacije, a vezano za nezakonitosti nastale u postupku donošenja Odluke o razrješenju starog i imenovanju novog direktora pozivamo Vas da u roku od tri(3) dana od prijema ovog zahtjeva stavite van snage sve odluke donešene nakon razrješenja starog i imenovanja novog (vd) direktora.

Razlozi za podnošenje ovakvog zahtjeva sastoje se u činjenici da je donošenju odluka koje bi se trebale staviti van snage prethodio niz nezakonitih radnji koje sa stanovišta pozitivno-pravne zakonske regulative dovode u pitanje postojanje krivične odgovornosti na strani njihovih donosioca.

Posebno navodimo da u konkretnom slučaju nije provedena procedura upisa direktora u sudski registar privrednih subjekata Općinskog suda u Bihaću, što samo po sebi povlači pitanje zakonitosti i legitimiteta lica koje se predstavlja kao vd direktor JP“Radio Bosanska Krupa“.

Nadalje, do juče,28.juna nije bila provedena zakonita procedura primopredaje pečata pa se njegovo korištenje ima okarakterisati kao zloupotreba od strane lica koje isti koristi.

U cilju zaštite naših prava jedan primjerak ovog zahtjeva uz dodatna obrazloženja razloga za njegovo podnošenje bit će proslijednjen ustanovama i institucijama nadležnim za preispitivanje zakonitosti u poslovanju javnog preduzeća te Tužilaštvu USK sa namjerom da isti preispitaju zakonitost u postupanju lica kojima se ovaj zahtjev šalje.“

Kako smo naveli članovi Nadzornog odbora imaju rok od tri dana od prijema zahtjeva da van snage stave sve odluke donešene nakon razrješenja starog i imenovanja novog (vd) direktora. U protivnom svoja prava bit ćemo prinudjeni nastaviti tražiti pravnim putem i pozvati na krivičnu odgovornost svih aktera novonastale situacije.

                                                          Uposlenici JP „Radio Bosanska Krupa“

Objavljeno u VIJESTI

U četvrtak, 30.juna od 18 sati u Maloj sali Doma kulture održaće se promocija knjige „Dosije Karlovac-Sudjenje Fikretu Abdiću“.

Autori, Adil Medić i Melika Malešević na oko 700 stranica objedinili su kompletnu dokumentaciju, dokazni materijal u sudskom postupku protiv Fikreta Abdića kojem se u Karlovcu sudilo za ratne zločine protiv civila i ratnih zarobljenika. Knjiga je, inače, rezultat projekta pokrenutog prije nekoliko godina, od strane Saveza udruženja logoraša USK.

RadioBK

srijeda, 29 Juni 2022 07:00

Novo vozilo za DVD Bosanska Krupa

Postavljajući prioritete u 2021 godini Uprava i članovi „Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bosanska Krupa“ (DVD) su između ostalog pokrenuli pitanje nabavke vatrogasnog vozila za potrebe tehničkih intervencija traženja i spašavanja.

Potrebna sredstva su prikupljena iz vlastitih izvora od članarina, projektne aktivnosti te prodajom komandnog vozila. Na javni poziv za podršku u sufinasiranju nabavke vozila od mnogih upućenih poziva privatnom i javnom sektoru na iste su se odazvali ŠPD Unsko-sanske šume doo i Ibrahimović doo.

U konačnici zahvaljujući vlastitim sredstvima i sredstvima društveno odgovornih kompanija prikupljena su sredstva u visini od 11.000,00KM za nabavku vozila. Prikupljenim sredstvima je nabavljeno vatrogasno vozilo kombi Renault Master 2000 godište sa 6 sjedišta i prostorom za smještaj opreme.

Započeti projekat nabavke tehničkog vozila je završen u 2022. godini sa registracijom, brendiranjem i opremanjem te stavljanjem na raspolaganje timu za traženje i spašavanja ali i svim stanovnicima na području lokalne zajednice Grada Bosanska Krupa.

U narednom periodu predstoji uređenje unutrašnjog prostora za adekvatniji smještaj opreme odnosno prilagođavanje istog za opremu i sredstva za spašavanje na vodi i sa visina koju koristi vatrogasno-spasilačka jednica DVD-a Bosanska Krupa.

DVD BOSANSKA KRUPA se finansira kroz članarinu, budžete organa vlasti, projekte po javnim pozivima, donacije pravnih i fizičkih lica a prikupljena sredstva koristimo za nabavku nove i održavanje postojeće opreme. Na području Grada Bosanska Krupa egzistiraju tri DVD-a koje organ uprave kroz budžetsko finasiranje podržava godišnje iznosima od po 3.000,00KM.

 

DVD/RadioBK

Objavljeno u VIJESTI
srijeda, 29 Juni 2022 06:36

Servisne informacije za dan 29.06.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 28.06. u 16.55 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Bos.Krupi Ul. 1BKB od strane 2 lica, prekršaj prodaja alkohola alkohliziranom licu i fizički napad na 2 lice, 1 lice lišeno slobode i zadržano, istim uručen prekršajni nalog.

Dana, 28.06. u 17.30 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Jezerskom od strane 1 lica, prekršaj fizički napad na drugo lice, istom uručen prekršajni nalog.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 28 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas planski prekid u isporuci vode i to:

-08.00 – 12.00 sati, Ljusina i Gornja Ljusina, radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po trenutno suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 21°C , vlažnost zraka 79% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 30 cm, u Bosanskoj Otoci 78 cm (NV).

 

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE

U subotu, 25. juna, je izletište Šujnovac u Bosanskoj Krupi bilo mjesto u kome se uz mirise čorbe, paprikaša, pečenja i roštilja, ponajviše pjevalo, družilo u cjelodnevnom veselju starih i mladih, zabavljalo, šalilo.

U organizaciji Grada Bosanska Krupa, ŠPD “Unsko-sanske šume“ i JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ održana je jedanaesta po redu bosanskokrupska Čorbarijada.

Manifestacija je počela paljenjem vatre već od 8 sati, a takmičarski dio na Čorbarijadi trajao je od 10:00 do 13:00 sati kada su se proglasiti ovogodišnji pobjednici. I ove godine, stručni žiri je imao jako težak zadatak pred sobom jer je većina zaslužila najviše ocjene. Međutim, od 18 prijavljenih ekipa, prvo mjesto i priznanje za najbolju čorbu osvojila je ekipa „Badžo Besim“. Drugo mjesto osvojila je ekipa „Bosankar“, a treće mjesto dijelile su ekipe “Pola tone“ i „Monting“. Za njih su obezbijeđene prikladne simbolične nagrade, ručno izrađeni suveniri, a posebna priznanja dobile su i najveselija, najstarija i najmlađa ekipa. Tako je najveselijom ekipom proglašena ekipa ŠPD „Unsko-sanske šume“, najstarijom ekipa „Spojnice“, a najmlađom ekipa „Siac Krupa Kabine“

Za sve posjetioce u Šujnovcu bio je obezbijeđen ručak, prostor za osvježenje i odmor, kao i zabavni program. Svi koji su došli na Čorbarijadu zabavljali su se uz harmonike, sevdalinke, melodije iz raznih krajeva i pri tome nisu štedjeli ni glasa, ni duše, ni ruku.

 

Kabinet gradonačelnika Bosanske Krupe

Objavljeno u VIJESTI

Cijenjeni sugradjani, slušaoci Radija Bosanska Krupa objavljujemo ovo saopćenje za javnost kako bi smo vas informisali da je Radio Bosanska Krupa ponovno na udaru političkih pritisaka i po ovo javno preduzeće štetnih odluka.

Iako je saopćenje prekratka forma da bi smo objasnili čemu smo sve izloženi u posljednje vrijeme, izdvojićemo samo ono što je goruće i za medij, kao preduzeće od društvenog značaja, pogubno za društvo i našu lokalnu zajednicu.

Kao i sve firme u ovoj zemlji i mi dijelimo teret nedostatka radnika,posebno jer imamo radnika pred penzijom.Zbog toga je Uprava Radija odlučila da raspiše konkurs kako bi smo zaposlili još jednog radnika u proizvodnji programa (novinara).

Obzirom da smo Javno preduzeće i odluke ovakve vrste u skladu sa Statutom donosi Uprava, direktor JP „Radio Bosanska Krupa“ Berzad Ezić je 14.06.2022.godine raspisao Javni oglas.

Medjutim ono što želimo da javnost zna je da je Javni oglas objavljen uz višesedmična prethodna osporavanja Skupštine Radijakoju je imenovala aktualna većina u Gradskom vijeću odnosno SDP-NES. Iako Skupština nema nadležnost kada je u pitanju raspisivanje konkursa i zapošljavanje radnika oni se ipak odlučuju i donose zaključak da Radio ne može raspisati konkurs bez njihove saglasnosti. Od tog momenta kreću i naši pokušaji da se ova situacija prevazidje kroz razgovor i argumente temeljene na zakonima po kojima posluje javno preduzeće. Kada smo   iscrpili sve moguće kanale komunikacije Radio Bosanska Krupa je donio odluku o raspisivanju Javnog oglasa koji je, kako to nalaže Statut, objavljen u dnevnom listu „Oslobodjenje“ od 14.06.2022.godine, a radi potpune transparentnosti i u programu Radija Bosanska Krupa te na našoj web stranici.

Odmah po saznanju da je Radio postupio suprotno „uputama“ Skupštine u kojoj sjede predstavnici NES-a i SDP-a, Skupština se sastaje u srijedu 15.06. i na sjednicu donosi pripremljenu, otkucanu odluku o imenovanju članova privremenog Nadzornog odbora. Do tada možda ništa ne bi ni bilo sporno, jer je dotadašnjem Nadzornom odboru mandat istekao 20.05.2022.godine, medjutim taj je imenovani Nadzorni odbor, u kojem su ljudi sa, ni izbliza, dovoljnim kvalifikacijama, pogotovo stručnom spremom za rad u Nadzornom odboru jednog preduzeća u petak,17.06.2022.g održao Konstituirajuću, a za njom i radnu sjednicu na koju su donijeli otkucane i pripremljene odluku o razrješenju direktora Berzada Ezića(što nam je sam Ezić rekao) kao i odluku o imenovanju vd direktora Dževade Štancl. Odluka sa stupanjem na snagu od ponedjeljka,20.06.2022.g

Nakon toga, iako nije izvršena primopredaja i vd direktorica nije imala pravo potpisa (jer nije zavedena u sudskom registru kao ovlašteno lice), dan poslije imenovanja, u utorak 21.06.2022.godine donosi Odluku o poništenju Javnog oglasa za prijem novinara, potpisuje se na taj dokument i udara pečat firme kojim u tom momentu nije niti mogla niti smjela raspolagati, jer primopredaja nije bila izvršena.

Nadalje, isti dokument, vd direktorica Dževada Štancl šalje u Službu za zapošljavanje, kojeg Služba i objavljuje.

Ni ovakvi protuzakoniti akti vd direktorici Štancl nisu bili dovoljni pa je u petak,24.06.2022.godine, potkraj radnog vremena, na oglasnu tablu izvjesila Odluku kojom raspušta Komisiju za provodjenje javnog oglasa koju je potpisala i pečatom JP“Radio Bosanska Krupa“ ovjerila.

OVOM PRILIKOM POZIVAMO ČLANOVE PRIVREMENOG NADZORNOG ODBORA U SASTAVU :

1.HASAN KOMIĆ(PREDSJEDNIK)

2.HUSE DEDIĆ (ČLAN)

3.ARIJANA PORIĆ(ČLAN)

ZATIM, ČLANOVE SKUPŠTINE RADIJA BOSANSKA KRUPA U SASTAVU :

  1. 1.ELVIS ALIBEGIĆ (PREDSJEDNIK)
  2. 2.HASAN MUZAFEROVIĆ (ČLAN)
  3. 3.NEDŽAD KOMIĆ (ČLAN)

da u utorak, 28.06.2022.godine u 17 sati dodju u prostorije Radija Bos.Krupa i radnicima našeg preduzeća objasne razloge ovakvih odluka, a ujedno na sastanak pozivamo :

PREDSJEDAVAJUĆEG GRADSKOG VIJEĆA BOS. KRUPA ALENA LIPOVAČU I GRADONAČELNIKA GRADA BOS.KRUPA ARMINA HALITOVIĆA KAO ČELNE LJUDE ISPRED NAŠEG OSNIVAČA (GRADSKOG VIJEĆA I GRADA BOSANSKA KRUPA).

Pozive lično na adrese nismo mogli isporučiti, jer adrese , kako nam je rečeno, administracija nema, s toga, osim ovim javnim pozivom, članove obavještavamo putem telefona, dok će predsjedavajućem i gradonačelniku pozivi biti upućeni lično na pisarnicu odnosno u prostorije Gradske uprave i Gradskog vijeća.

KOLEKTIV RADIJA BOSANSKA KRUPA

Objavljeno u VIJESTI
ponedjeljak, 27 Juni 2022 06:48

Servisne informacije za dan 27.06.2022.

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

Dana, 24.06. u 09.15 sati , desila se saobraćajna nezgoda, Lok.put Jezerski, učestvovalo 1 putničko vozilo, 1 učesnik (suvozač) zadobio lakše tjelesne povrede, materijalna šteta, uručen prekršajni nalog na vozača.

Dana, 26.06. u 15.10 sati , desila se saobraćajna nezgoda, Bosanska Otoka na lokaciji Ćevanuše , učestvovala 2 vozila, materijalna šteta, uručen prekršajni nalog vozaču koji je prouzrokovao nezgodu.

Dana, 26.06. u 23.50 sati , desilo se narušavanje javnog reda i mira u Bos.Otoci od strane 1 lica pod utjecajem alkohola, lice lišeno slobode i zadržano do otriježnjenja istom uručen prekršajni nalog.

Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija.

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 94 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 7 lica. 

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća.

Danas planski prekid u isporuci vode i to:

-08.00 – 10.00 sati, Jezerski stari grad, radovi na mreži .

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća.

Danas planski prekidi u isporuci električne energije i to:

-od 08.30 – 14.00 sati TS Robna kuća – dio Ul. Šehidske, radovi na NN mreži i

-od 09.00 – 16.00 sati TS Baltići, radovi na NN mreži.                                              

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po trenutno suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području ograda Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 23°C , vlažnost zraka 65% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 32 cm, u Bosanskoj Otoci 80 cm (NV).

 

Objavljeno u SERVISNE INFORMACIJE
Stranica 1 od 11

Radio BK LIVE

 

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 1366 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa