Popularni pjevač i kantautor Al`Dino Kurić fanove je obradovao novom baladom.

ponedjeljak, 09 Oktobar 2017 07:28

Riječ je o pjesmi koja nosi naziv ``Kreni``, a za koju Al`Dino kaže da očekuje mnogo jer je u rangu njegovog hita ``Kopriva``. On je u emisiji „Grand Koktel“ promovisao novu pjesmu za koju je muziku i tekst sam radio. ``Ne mogu da pobjegnem od svog fazona, to je ono što publika od mene očekuje``, rekao je Al`Dino i ispričao interesantnu priču vezanu za ovu pjesmu.

 

Naime, pjesmu je uradio prije nekoliko godina i pjevao je ponekad pred nekim kolegama muzičarima i uvijek za nju dobijao najveće pohvale. Jednom se zatekao u društvu veoma poznatog i popularnog pjevača koji je otpjevao mnogo velikih hitova, te mu onako ležerno otpjevao i pjesmu "Kreni" samo da bi čuo i njegovo mišljenje i dobio savjet kao starijeg kolege koga jako poštuje.

 

Nudio mu je neke druge pjesme, ali pošto je čuo ovu pjesmu počeo je plakati i jako emotivno je doživio ovu pjesmu, te je odmah rekao kako je to pjesma za njega i nazvao je pjesmom njegovog života. Molio je Al Dina da mu je proda i nisu bile pare u pitanju. Tako je poslao svoju djevojku do stana da donese pare i ubrzo se pojavila sa kovertom u kojoj je bilo ravno 10 000 eura, ali Al Dino i dalje nije želio prodati pjesmu, jer je to samo bila još jedna potvrda da se radi o vanserijskoj pjesmi i tekstu, tako da je pjesma ostala u Al Dinovoj izvedbi koju premijerno slušate danas.

 

Ostaje nam da poslušamo pjesmu i otkrijemo u čemu je tajna ovih stihova, a ime pjevača iz priče namjerno nismo otkrili da bi slušaoci mogli pretpostaviti na osnovu stila pjesme ko bi to mogao biti. Uživajte!

 

Zadnji put promjenjen ponedjeljak, 09 Oktobar 2017 07:35
Ocijeni
(0 glasova)
Čitano 506 puta

Medij

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 562 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda