Cum sociis natoque penatibus

Općina Bosanska Krupa (generalni pokrovitelj) i JU „Centar za kulturu, obrazovanja i informisanje“ (nosilac aktivnosti) u cilju održavanja 8. (osmog) Novogodišnjeg sajma u Bosanskoj Krupi upućuju:

 

J A V N I   P O Z I V

 

zainteresiranim pojedincima, formalnim i neformalnim grupama građana i pravnim subjektima za učešće na Novogodišnjem sajmu u Bosanskoj Krupi.

 

Mjesto održavanja :   Poslovni centar u ulici Patriotske lige (preko puta Gradske kafane)

Vrijeme trajanja :       20.12. 2018. (četvrtak) - 28.12.2018. (petak)

 

Pozivaju se:

 

-       zainteresirani prodavači robe široke potrošnje kao što su: dječje igračke, odjeća, obuća, tekstil, razne kućne potrepštine, sitni kućanski aparati i slično,

 

-       ugostitelji, obrtnici, uzgajivači voća i proizvođači voćnih prerađevina, pića, meda i slično, zainteresirani za ponudu svojih usluga i proizvoda,

 

-       aranžeri cvijeća kao i uzgajivači cvijeća i rasadnog materijala koji žele prezentirati ili prodavati svoje proizvode,

 

-       stvaratelji i vlasnici umjetnina i proizvoda kućne radinosti, te prodavači knjiga, novogodišnjeg i drugog nakita, čestitki i sličnog,

 

-       te svi ostali koji žele samo predstaviti svoj rad ili proizvode

 

da se najkasnije do 14.12.2018. godine (petak), lično, putem telefona ili mail-a, prijave u JU „Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje“ kako bi pravovremeno osigurali svoj izložbeni ili prodajni prostor na sajmu.

 

Napomena: Uz prijavu učesnici su dužni naznačiti kontakt podatke. Za sve izlagače učešće na sajmu je besplatno, a Općina Bosanska Krupa će za prvih 15 (petnaest) prijavljenih učesnika osigurati štand ili sto na kojima će izložiti, prodavati ili promovisati svoje proizvode.

 

Kontakt:

Tel: 037/471-693 (Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje)

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

- Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

23.11. u 04,55 sati Bos. Krupa KD-teška krađa od strane NN lica ili više njih. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom KD-u.

U 12.20 sati Bos. Krupa KD-teška krađa od strane NN lica ili više njih. Izvještaj kantonalnom tužilaštvu o počinjenom KD-u.

25.11. u 02,30 sati Bos .Otoka Ćevanuše SN-slijetanje put. motornog vozila s kolovoza. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 195 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 13 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli”Bos. Krupa saopštava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 08,30 do 15,00 sati prekid u isporuci vode u ul. Bosanska,Bihaćka (Krčevine) .Radovi na rekonstrukciji mreže.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća .Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

-Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim i kliskim kolovozima.

Upozorenje na manje odrone kamena na kolovoz mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 2 C , vlažnost zraka 99% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio 104 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 392 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Decembar 2015 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda