Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/radiobkb/public_html/images/policija maj 2016
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/radiobkb/public_html/images/otoka
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/policija maj 2016
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/otoka

Članak je filtriran: ponedjeljak, 16 Maj 2016

Odlična nova pjesma i spot Parnog Valjka. Za sve koji imaju strpljenja zagrebati ispod površine...

 

Potpisivanjem ugovora o uslovima , načinu i principima korištenja poslovnih prostorija KUD“Grmeč“ i formalno-pravno je dobilo na korištenje prostorije auto-moto društva , a rječ je o periodu na pet godina.

KUD

5

KUD 2

Ministar Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kantona, Tahir Nuhić 13. maja 2016. Godine, na poziv direktora Centra za međunarodnu saradnju i razvoj, Gašpar Ježa, boravio je u radnoj posjeti Republici Sloveniji.

Tahir Nuhić

U sklopu svojih redovnih aktivnosti Policijska stanica Bosanska Krupa je održala redovni mjesečni sastanak na kojem je analiziran rad naše PS u mjesecu aprilu.

policija

{gallery}policija maj 2016:::0:0{/gallery}

 

 Stotinudvadeset učenika iz svih osnovnih škola sa područja USK prošle sedmice bili su gosti OŠ“Otoka“ koja je bila domaćin kantonalnom takmičenju iz naučno-tehničkog stvaralaštva.

 OTOKA

OTOKA 2

{gallery}otoka:::0:0{/gallery}

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

13.05.u 12,00 sati Voloder narušavanje javnog reda i mira - prosijačenjem od strane 1 lica.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 16,25 sati Bos.Krupa na putu R-404 A, saobraćajna nesreća -sudar dva put.motorna vozila.2 lica zadobila lakše tjelesne povrede.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

14.05 u 03,00 sati Drenova glavica saobraćajna nesreća - slijetanje put.motornog vozila s kolovoza.Materijalna šteta. Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

U 21,35 sati Bos.Krupa ul.Sokak,saobraćajna nesreća - NN vozač NN vozilom udario u parkirano put.motorno vozilo i udaljio se sa lica mjesta.Uviđaj izvršen.Nakon pronalaska NN vozača biće preduzete zakonom predviđene mjere.

15.05. u 14,00 sati Pištaline saobraćajna nesreća - sudar dva put.motorna vozila.Materijalna šteta.Uviđaj izvršen.Prekršajni nalog na 1 lice.

 

- Vatrogasna jedinica izvještava da u proteklom periodu je imala tehničku intervenciju dana 15.05 u 15,25 sati na magistralnom putu M-14 ul.Bihaćka sapiranjem i čišćenejm uljne mrlje s kolovoza.

- Hitna služba Doma zdravlja Bos.Krupa saopštava da je u proteklom periodu pregledala 1 5 7 pacijenata, za KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 9 lica . Na porodilištu nije bilo prinova..

 

- JKP “10. Juli” Bos. Krupa saopštava da je isporuka  vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 07,30 do 15,00 sati prekid u isporuci vode u Otoci ul.Otočkih heroja,Bužimski put i Ivanjski put.Radovi na vodovodnoj mreži.

 

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas nema planiranih prekida u isporuci električne energije.

 

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvijao po redu vožnje.

 

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravacima odvija po mjestimično mokrim i klizavim kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju. Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

 

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 06,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 5 C , vlažnost zraka 78,6% dok je vodostaj rijeke Une iznosio 209 cm (NV).

 

RBK

BOSANSKA KRUPA Vrijeme  

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 563 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa. Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi. ...

KONTAKT

+387 37 471 111 Direktor/Marketing (tlf/fax)

+387 37 476 514 Izvršni direktor za program

+387 37 476 515 Režija/Studio

+387 37 470 005 Redakcija

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Bosanska Krupa u slikama

KrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupaKrupa