Cum sociis natoque penatibus

 

Direktor Unsko sanskih šuma Dževad Muslimović dobio je priznanje "Najmenadžer 2011". Uz prisustvo oko 500 menadžera, predstavnika međunarodne zajednice, vlasti i nauke, održana tradicionalna, dvadesetpeta  po redu manifestacija „Izbor najmenadžera i najkompanije Bosne i Hercegovine“ u izboru Nezavisne agencije iz Zenice,  Europskog udruženja menadžera i časopisa Euromanager.

 

Nagradu za NAJ menadžera 2011 u oblasti velikog biznisa dobio je direktor ŠPD Unsko sanske šume iz Bosanske Krupe Dževad Muslimović. Pored toga direktor Muslimović dobio je i kristalnu statuu koja je nagrada za najbolje medju najboljim. Posebno je istaknuta njegova uloga u stabilizaciji firme, zatim prometu većem od 27 miliona maraka, inovativnim idejama i načinom na koji se planira proširiti djelatnost firme u pravcu izrade paleta i goriva od biomase.

Prilikom primanja priznanja direktor Muslimović istakao je da  je to uspjeh kompletnog kolektiva koji je u vrijeme recesije iznašao modalitete da firmu očuva stabilnom, da pri tome nema otpuštanja radnika i da se posluje sa ostatkom dohotka. Posebno zadovoljstvo izrazio je i činjenicom da je i načelnik općine Bosanska Krupa iz grada gdje je smješteno sjeduište Unsko sanskih šuma ,dobio priznanje „Najnačelnik“ jer su partnerski odnosi sa općinom Bosanska Krupa i načelnikom Halitovićem na najvišem nivou .

Sa područja Unsko sanskog kantona u oblasti srednjeg biznisa priznanje je dobio i Dino Čavkić  koji je za vrlo kratko vrijeme izrastao u vrsnog menadžera u oblasti metalske industrije te postao značajan faktor u izradi metalnih konstrucija i kotlova za grijanje.

 

Ademir Mesić

 

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 365 gostiju i nema prijavljenih članova

Kalendar

« Decembar 2018 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...

FOTO GALERIJA

prirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodaprirodapriroda