Greška
  • Greška prilikom učitavanja komponente: com_podcastmanager, 1

- Policijska stanica Bos.Krupa obavještava  da su u proteklom periodu obavljali samo redovne aktivnosti i zadatke.Nije bilo narušavanja javnog reda i mira ,saobraćajnih nezgoda niti krivičnih djela.

- Vatrogasna jedinica izvještava da u proteklom periodu nije imala intervenicija niti dojava o požaru.

- Hitna  služba  Doma  zdravlja  Bos.Krupa  saopštava  da  je  u proteklom periodu  pregledala  2 6   pacijenata za  KB “Dr.I.Ljubijankić” je bilo upućeno 1  lice. Na porodilištu nije bilo prinova.

- JKP  “10. Juli”  Bos. Krupa  saopštava  da  je  isporuka    vode  u  proteklom periodu  na području općine zadovoljavajuća. Danas 07,30 do 09,00 prekid u isporuci vode u ul.Badićka.Radovi na mreži.

- Elektro-distribucija izvještava da isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu je zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 13,00 sati   prekida u isporuci električne energije trafo područje Beširevići. Radovi na trafostanici.

- Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopštava da se autobusi saobraćaj u lokalnim i među - gradskim linijama u proteklom periodu odvija  po redu vožnje.

- Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju:

Sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine su prohodne , uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, te se saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim  kolovozima. Upozorenje na manje osipe kamenja na kolovoz mag.putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na prevojima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 16 C , vlažnost zraka 52,8% , dok je vodostaj rijeke Une iznosio  55 cm (NV).

Vremenska prognoza

Trenutno na portalu

Ko je na portalu: 519 gostiju i nema prijavljenih članova

O NAMA

Radio Bosanska Krupa emituje dnevno 17 sati programa.

Ovaj radio svojim signalom sa stereo predajnika snage 1000W pokriva cjelokupnu teritoriju opštine Bosanska Krupa i dijelove opština Bihać, Cazin, Sanski Most, Bužim i Bosanski Novi.

...